Policija pucala u zrak kao upozorenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cetvrtak oko 3 sata ujutro došlo je do pucnjave tijekom provale u market Puljanke u Svetvincentu, no nitko nije ozlijeden. Neslužbeno smo saznali da je iz pištolja u znak upozorenja zapucala policija nakon što je u kradi zatekla trojicu maskiranih provalnika.

Pucalo se ispred marketa. Dvojica lopova su navodno zatecena u marketu, a jedan ispred. Jedan lopov je uhicen ispred Puljanke, drugi se u bijeg dao pješice, dok je treci pobjegao u automobilu.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic potvrdila nam je tijekom dana da je uhicen i drugi od trojice provalnika, no detalje kriminalistickog istraživanja, okolnosti pucnjave i mjesto na kojem je uhicen drugi provalnik te njihov identitet nije htjela iznositi. Rogic je još potvrdila da je policija u potrazi za tragovima koristila službenog psa tragaca.

Ocevid je dovršen oko 8 sati, a pripadnike MUP-a moglo se danas vidjeti kako patroliraju po Svetvincentu. Mještani su nam rekli da se zbog provale i pucnjave ne osjecaju ni malo ugodno, a pogotovo jer se to u posljednje vrijeme dogada precesto. U nepunih tjedan dana cak je dva puta obijen kiosk Glasa Istre koji se nalazi u blizini marketa.


Podijeli: Facebook Twiter