Policija nastavlja potragu za Antonijom Bilic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potraga za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilic se nastavlja, a pribavljeni podaci i informacije se kriminalisticko-analiticki obraduju, izvijestio je jutros Ured nacelnika šibensko-kninske Policijske uprave. Kako se navodi, u tijeku je vještacenje do sada izuzetih predmeta i tragova pribavljenih operativnim radom na terenu i dojavama gradana.

"I nadalje se vrše provjere osoba koje, prema dojavama gradana i policijskih službenika iz cijele RH fizicki slice objavljenom fotorobotu ili osoba koje se zateknu kao vozaci u teretnim vozilima koja prema opisu odgovaraju traženom vozilu", navodi se u priopcenju.

Osim toga, pregledavaju i analiziraju se zapisi s nadzornih kamera na autocesti, granicnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima i slicno. Takoder se obavlja provjera podataka u prijevoznickim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slicna traženom teretnom vozilu.

Policija i dalje poziva gradane da dostavljaju korisne informacije o nestanku Antonije najbližem policijskom službeniku, u najbližoj policijskoj postaji, putem elektronske pošte na adrese: [email protected] ili [email protected] ili na besplatan broj policije 192.

Kamiondžija Dragan Paravinja, za kojeg se sumnja da bi mogao znati što se dogodilo s nestalom Antonijom i za kojim tragaju jake policijske snage vec treci dan na podrucju Srpca, na podrucju Republike Srpske, još nije pronaden.

Sedamnaestogodišnja Antonia Bilic otišla je iz obiteljske kuce na drniškom podrucju ujutro 7. lipnja. Toga dana oko 10 sati videna je na Cikolskom mostu da stopira u smjeru Splita. Na sebi je imala bijelu majicu i traperice. Posljednji signal mobitela nestale maloljetnice zabilježen je na karlovackom podrucju na dan nestanka u popodnevnim satima.


Podijeli: Facebook Twiter