Policija mirila sukobljene sustanare

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dugogodišnja svada sustanara u obiteljskoj kuci u Banjolama na adresi Strane 56 još je jednom privukla pozornost policije i medija. Naime, u cetvrtak je u jutarnjim satima došlo do verbalnog sukoba izmedu Svetlane Kecan i Gianfranka Klimana.

Kecan je prijavila policiji da Kliman želi ubiti njenu obitelj jer da im je zacepio dimnjak te da strahuje od trovanja dimom. Obje obitelji stanuju u istoj kuci, Kecan u prizemnom dijelu koji pripada Gianfrankovom bratu Renatu, a Kliman na katu.

Policija je izašla na mjesto dogadaja i smirila situaciju, a pozvana je i ekipa za ocevid. Kecan je pozvala i djelatnike Herculanee da ociste dimnjak. Kliman pak nije dozvolio dimnjacarima da obave posao, vec je policiji postavljao neke zahtjeve. Nakon podužeg pregovaranja s Klimanom, policija i dimnjacari zajedno su pregledali dimnjak.



Policajac je s vrha obje cijevi izvadio kamenje i vrecicu s pijeskom, no na kraju ocevida kamenje i vrecica vraceni su natrag. Policija je izvijestila da u dogadaju nisu utvrdeni elementi prekršaja, a ni kaznenog djela. Na kraju su se ipak dogovorili oko korištenja dimnjaka, izvijestio je Marko Petkovic, nacelnik OKC-a PU istarske.

Nakon policijskog ocevida Kecan je negodovala zbog ishoda, a pogotovo zato što se zbog sukoba s Klimanom godinama povlace po sudovima i policijskim šalterima bez rezultata. (M. SARDELIN, snimio D. ŠTIFANIC)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O VIŠEGODIŠNJEM SUKOBU U BANJOLAMA CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter