Policija ispustila gume neposlušnom kamiondžiji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Austrijska je policija u noci na petak morala poceti rastavljati stari teretnjak kako bi njegova vlasnika Talijana sprijecila da nastavi vožnju.

Mali teretnjak što ga je vozio talijanski državljanin bio je u tako lošem stanju da mu je policija na sjeveru Austrije stavila mehanicku blokadu na kotace i skinula registracijske tablice, ali vlasnik se nije dao smesti i nastojao je na svaki nacin osposobiti vozilo za nastavka vožnje.

Policija je zaustavivši vozilo ustanovila brojne nedostatke. Amortizeri su mu bili toliko slabi da nisu mogli držati karoseriju unatoc neznatnom teretu. Mjesta na kojima je hrda nagrizla lim vlasnik je zalijepio silikonom i drugim prirucnim materijalima. Iz vozila je curilo ulje, a razbijeno desno prednje svjetlo bilo je zalijepljeno najlonskom folijom.

Unatoc tome što mu je policija zabranila daljnju vožnju, vlasnik je bio uporan u namjeri da nastavi put prema Italiji. Buduci su zakljucili da je motor moguce pokrenuti bez kljuca, policajci su na vozilo postavili mehanicku blokadu kotaca i s njega skinuli registracijske tablice.

Medutim, vlasnik je smjesta izradio nove tablice od papira i pokušao ukloniti mehanicku blokadu. Policija je nato ispustila zrak iz guma i izvadila bateriju, u nadi da vozac ipak nece moci ukloniti te nedostatke i nastaviti vožnju. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter