Policija deaktivirala bombu uz disco klub

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pripadnici policije BiH u Posušju su u petak navecer deaktivirali napravu velike razorne moci koja je bila postavljena uz disco klub" Elephant bar "uoci najavljenog gostovanja srpskog folk pjevaca Nikole Rokvica, priopceno je iz službenog izvora.

Prema priopcenju Ministarstva unutarnjih poslova Županije zapadnohercegovacke, policija je sinoc dobila anonimnu telefonsku dojavu da ce naprava, postavljena uz ugostiteljski objekt "Elephant bar" u Vukovarskoj ulici u Posušju, ubrzo eksplodirati.

Policija je evakuirala goste, a postrojba za protueksplozijsku zaštitu MUP-a je nakon pregleda otkrila eksplozivnu napravu, koju je deaktivirala. Druge naprave nisu otkrivene. Policija zbog istrage koja je u tijeku nije priopcila o kakvoj je eksplozivnoj napravi rijec ni da li ima indicija o mogucim podmetacima eksplozivne naprave.

Tužiteljstvo Županije zapadnohercegovacke provodi istragu u suradnji s policijom. "Elephant bar" u Posušju najposjeceniji je disco klub u Hercegovini, a veliki broj mladih dolazi i iz susjednih opcina u Hrvatskoj.


Podijeli: Facebook Twiter