Policajci provalili u pogrešnu kucu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedam naoružanih policajaca provalilo je ovoga tjedna u jednu kucu u Mariboru, razbivši prije toga vrata i ulaz s balkona, ali se pokazalo da su na pogrešnom mjestu jer se zlocin zbog kojega su policajci došli u taj dio grada dogodio u susjednoj kuci, prenosi u subotu mariborski list "Vecer".

"S prijateljicom sam gledala televiziju kad sam cula nešto poput grmljavine. Najprije su se na izbijenim vratima pojavila dva policajca, a nakon toga su preko balkona upala još tri. Sve u kuci su fotografirali, no sada znam da se radilo o zabuni", izjavila je novinarima gospoda Fanika Rošker iz mariborskog naselja Kosaški dol u sjevernom dijelu grada.

Policija je priznala da je došlo do zabune prilikom njihove intervencije u cetvrtak na vecer, kada su morali posredovati uslijed ubojstva u susjednoj kuci, gdje su kasnije uhitili 27-godišnjaka, navodno narkomana, koji je nožem ubio djeda i teško ranio majku.

"Naša prva informacija o tocnoj lokaciji dogadaja nije bila dobra, pa smo upali u pogrešnu kucu", izjavio je nakon nesporazuma koji je prestrašio gospodu Rošker predstavnik policijske uprave Maribor Bojan Kitel koji se ispricao i obecao da ce šteta biti popravljena.

Do zabune je navodno došlo zbog toga jer se na kucama u naselju još uvijek nalaze i stari i novi kucni brojevi.


Podijeli: Facebook Twiter