Policajca na intervenciji ugrizla za ruku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svada izmedu 23-godišnjeg Puljanina i 24-godišnjakinje iz Banjola u Ulici Veruda u ponedjeljak oko 19.30 okoncana je uhicenjem oboje sudionika okršaja - mladica koji je vrijedao svoju djevojku i vikao na javnom mjestu, dok ce rabijatna 24-godišnjakinja kazneno odgovarati zbog napada na službene osobe.

Policija je intervenirala na dojavu da netko u Ulici Veruda narušava javni red i mir. Naime, 23-godišnjak je na sav glas vikao i vrijedao 24-godišnjakinju te ju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i njome više puta udario u vjetrobransko staklo parkirane Renault Lagune u vlasništvu 55-godišnjakinje iz Pule.

Tijekom policijskog postupanja 24-godišnjakinja je pocela vrijedati policijsku službenicu, a kad joj je priopceno da je uhicena, djevojka je nasrnula na policajku. Kada su rabijatnu 24-godišnjakinju policajci pokušali smjestiti u policijsko vozilo, ugrizla je policijskog službenika za ruku. Buduci da je tako pocinila kazneno djelo napada na službenu osobu, policija ce protiv 24-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku proslijediti kaznenu prijavu.

Protiv 23-godišnjaka koji je drsko narušavao javni red i mir slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a buduci da je u nasrtaju na 24-godišnjakinju oštetio vjetrobransko staklo Renaulta Lagune, zbog oštecenja tude stvari policija ce posebnim izvješcem obavijestiti Opcinsko državno odvjetništvo u Puli. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter