Policajac pomeo stupice, ali nije stao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za upravljacem automobila koji je proteklog cetvrtka pomeo nekoliko stupica u Mletackoj ulici u Puli i nakon toga se udaljio bio je policajac PU istarske izvan službe, izvijestila je PU istarska.

Podsjetimo, nekoliko metara prije pješackog prijelaza kod pulske "žute škole" u cetvrtak oko 18.10 sati jedan je nissan almera izletio s kolnika Mletacke ulice, porušio više metalnih stupica i savio prometni znak, a kako smo tada vec izvijestili, vozac se nakon udesa nije zaustavio, ali nije uspio daleko stici.



Naime, razbijenog je nissana policija pronašla na obližnjem parkiralištu iza Filozofskog fakulteta, dok je vozac pronaden tek kasnije. Tada je i alkotestiran, no u krvi nije imao alkohola.

Kako je izvijestila PU istarska protiv njega slijedi prijava zbog prekršaja iz sigurnosti prometa na cestama, prijava zbog oštecenja tude stvari, odnosno metalnih stupica u vlasništvu Grada Pule - ali i disciplinski postupak u policijskoj upravi, iako je u trenutku nesrece bi izvan službe.

Ukupna šteta koju je izazvao tom nezgodom - porušeni stupici, znak i šteta na privatnom automobilu - procjenjuje se na 10 tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter