Policajac hicem u zrak smirivao BBB i Torcidu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na odmorištu Brinje na autocesti Zagreb - Split policajac je morao ispaliti hice u zrak kako bi sprijecio masovni obracun pripadnika BBB-a i Torcide, doznaje Novi list u Policijskoj upravi licko-senjskoj.

Do sukoba na odmorištu izmedu zagrebackih navijaca koji su putovali na utakmicu u Zadar i splitskih navijaca koji su se zaputili prema Rijeci došlo je nešto poslije 16 sati.

U neposrednoj blizini odmorišta Brinje našla se policijska ophodnja, no niti njihov dolazak nije bio dovoljan da sprijeci tucnjavu. Jedan od policijskih službenika bio je primoran ispaliti hitac upozorenja u zrak iz službenog policijskog pištolja, no niti hitac u zrak nije bio dovoljan da prekine obracun.

Policajcima je u pomoc stiglo pojacanje te je sukob smiren, a više huligana je privedeno u policijsku postaju Otocac. Jedan sudionik sukoba lakše je ozlijeden te mu je pružena lijecnicka pomoc. Iako se slucaj još obraduje, jasno je da ce više sudionika sukoba biti prekršajno prijavljeno zbog remecenja javnog reda i mira.


Podijeli: Facebook Twiter