Pola milijuna eura za parcelu na Verudi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Grad Pula raspisao je natjecaj za prodaju cetiri gradevinske parcele koje se nalaze na podrucju Sv. Polikarp-Sisplaca, Gregovice i Verude. Licitacija za ova zemljišta održat ce se 23. studenog u Komunalnoj palaci.

Najvecu pocetnu cijenu na natjecaju ima parcela od 1.660 kvadratnih metara predvidena za stanovanje na Verudi za koju eventualni ulagaci trebaju izdvojiti oko pola milijuna eura (498 tisuca eura), odnosno, preko 3,6 milijuna kuna.

Na natjecaju se nalaze i dva zemljišta na Sv. Polikarp-Sisplacu, koja su se vec našla prije nekoliko mjeseci na natjecaju, ali nije bilo zainteresiranih kupaca. Prvi predmet sastoji se od pet manjih parcela, ukupne površine 664 kvadratna metra mješovite namjene, cija je pocetna cijena najmanja. Za to zemljište potrebno je izdvojiti 212 eura po kvadratu, odnosno pocetna cijena iznosi mu 140 tisuca eura ili malo više od milijun kuna.

Druga parcela na ovom podrucju, površine 713 kvadratnih metara, prodaje se po 300 eura za kvadrat. Pocetna cijena iznosi oko 214 tisuca eura, odnosno preko milijun i pol kuna. Po 300 eura za kvadratni metar je i parcela na Gregovici, površine 976 kvadratna metra cija je pocetna cijena oko 293 tisuce eura ili oko 2,1 milijuna kuna.


Podijeli: Facebook Twiter