Pokušao se ubiti zaletjevši se autom u Limski kanal


Muškarac iz Rovinja u subotu je oko 21 sat, prema neslužbenim informacijama, pokušao počiniti samoubojstvo u Limskom kanalu, a spašen je zahvaljujući promptnoj  intervenciji rovinjskih vatrogasaca.

Prema informacijama koje smo dobili na mjestu događaja, muškarac je navodno zbog financijskih problema najavio da će se ubiti te je iz Rovinja otišao u nepoznatom smjeru u škodi feliciji pulskih oznaka. U potragu za njim krenuli su prijatelji i rovinjski vatrogasci.

Sreće u potrazi imali su rovinjski vatrogasci jer su ga uočili na rubu padine kod vidikovca na porečkoj strani. Muškarac je u trenutku kada je uočio vatrogasce stisnuo gas i krenuo niz padinu. Sreća u nesreći je što se automobil zaglavio na kamenju te muškarac nije uspio ostvariti svoj naum. Vatrogasci su iskoristili taj trenutak te su s vatrogasnog kamiona rastegnuli sajlu i zakačili vozilo i tako spriječili pad u provaliju.

Na mjesto događaja upućena je i policija, a nakon obavljenog pregleda vozila vučna služba ga je izvukla i odšlepala ga na vlasnikovu adresu. Policija na mjestu događaja nije davala nikakve informacije o muškarcu niti o samom događaju.

Prema onome što smo vidjeli, automobil se pukom srećom zaustavio na kamenju, u protivnom bi za nekoliko metara završio na još strmijoj padini te bi se strovalio u Limski kanal. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter