Pokušao otvoriti vrata aviona na letu Pula - Manchester

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U utorak, 8. rujna, jedan putnik je pokušao otvoriti vrata zrakoplova i to usred leta od Pule do Manchestera, prenosi Manchester Evening News. To mu na sreću nije uspjelo, a pomahnitalog putnika uspio je svladati policajac van dužnosti koji se na sreću zatekao na tom letu.

Incident se desio u zrakoplovu aviokompanije Thomson Airways na letu TOM 2207, a policajac, prema riječima očevidaca, primijetio je uznemirenost među putnicima te je otišao vidjeti o čemu je riječ.

Kako kažu očevici, pomahnitali putnik je počeo je udarati nogom po vratima i pokušavao otvoriti vrata, a policajac ga je uspio svladati i smiriti situaciju, dok je zrakoplov zbog incidenta preusmjeren prema zračnoj luci Orly u Francuskoj. Čim su sletjeli, policajci su ušli u avion i uhitili putnika koji je prouzročio incident, a zrakoplov je nastavio prema Manchesteru u koji je stigao sa gotovo dva sata zakašnjenja.

- Thomson Airways se želi ispričati za bilo kakve neugodnosti koje su putnici doživjeli na letu TOM2207 iz Hrvatske do Manchestera. Let je preusmjeren zbog incidenta s jednim putnikom te je isti udaljen s leta. Željeli bi podsjetiti da je cijelo vrijeme sigurnost naših putnika i posade naš prioritet i imamo nultu toleranciju na neprikladno ponašanje u avionu - priopćio je glasnogovornik Thomson Airwaysa. Potvrdio je da je zrakoplov u Manchester trebao sletjeti u utorak u 12.25, no stigao je u 14.15 sati, prenosi 24sata. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter