Pokušao okrasti Britanke na spavanju u šatoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 25-godišnjak iz Zagreba pocinio kaznena djela teške krade i zloporabe opojnih droga, i to tijekom održavanja Outlook festivala u kampu Puntižela kod Štinjana.

Naime, mladic je u ponedjeljak u jutarnjim satima ušao u šator u kojem su spavale dvije državljanke Velike Britanije te im je ukrao novcanik s novcem, karticama i dokumentima, oštetivši 21-godišnjakinju za oko 900 kuna.

Jedna se djevojka tijekom krade probudila pa je 25-godišnjak pobjegao iz šatora, no ubrzo su ga uhvatili zaštitari koji su pozvali policiju. Prilikom uhicenja policiji je predao smotuljak sa smedom tvari nalik na hašiš težine oko jednog grama za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na opojnu drogu.

Protiv 25-godišnjaka slijede kaznene prijave redovnim putem, a buduci da je za njim raspisana potraga radi izdržavanja kazne zatvora Zagrepcanin je u ponedjeljak oko ponoci predan u zatvor u Zagrebu. Mladic je od ranije poznat po kaznenim djelima imovinskog karaktera i zloporabi droge. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter