Pokušaj antentata na T. Nikolića na autocesti?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ured predsjednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je sinoć da se u petak ujutro na autocesti Beograd-Niš dogodio incident, ne navodeći detalje, a pojedini beogradski mediji spekuliraju da je riječ o pokušaju atentata i da je u incidentu, navodno, sudjelovalo službeno policijsko vozilo.

Nikolić je, navodi se u priopćenju iz njegova ureda, uvjeren da će "svi aspekti tog događaja biti ispitani".

"Predsjednik Nikolić je izrazio svoje puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova Srbije, koji brinu o njegovoj osobnoj sigurnosti", navodi se u pripćenju iz Nikolićevog ureda. Više detalja o tom incidentu ured predsjednika Srbije nije priopćio.

Beogradski "Blic" neslužbeno doznaje da je riječ o službenom policijskom vozilu "koje se neuobičajeno približilo koloni vozila pod pratnjom u kojoj je bio predsjednik Nikolić". Tabliod "Kurir" je, pak, na svojoj internetskoj stranici objavio sinoć nadnaslov "Atentat na predsjednika" i naslov "Oficir MUP-a pokušao ubiti Tomu Nikolića".

"Visoki oficir MUP-a Srbije izazvao je incident u subotu oko tri sata ujutro kada je službenim automobilom naletio na kolonu vozila koja je pratila predsjednika Srbije i više puta im presjekao put. Incident se dogodio na autocesti Beograd-Niš, ekskluzivno saznaje "Kurir", navodi taj list na svojoj internetskoj stranici pozivajući se na neimenovane izvore "iz sigurnosnih struktura".

"Predsjednik Nikolić išao je prema Kragujevcu. On je bio u mercedesu, a u automobilima iza i ispred njega bilo je osiguranje - kaže naš sugovornik iz sigurnosnig struktura", navodi "Kurir" najavljujući širu priču u svom tiskanim izdanju u ponedjeljak.

MUP Srbije još se nije očitovao o tom navodnom incidentu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter