Poklon za skori peti rođendan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Malena Erika Lorber iz Štinjana danas je u našoj redakciji preuzela poklon-paket školskog pribora, jednu od nagrada Glasa Istre i pulske papirnice Aurea u nedavno završenoj  Dnevnoj SMS nagradnoj igri našeg dnevnika.

- Bolje nije moglo, zaključili su mama Jasmina i tata Andrej koji su dopratili sretnu dobitnicu. Za osvojene bojice, flomastere, tempere, crtančice i još puno toga zaslužna je ipak nona Nadia koja je poslala SMS poruku i ne propušta pročitati niti jedan broj Glasa Istre.

Erika će uskoro proslaviti 5. rođendan, a na jesen će se ponovno družiti s prijateljima u vrtiću Histrići u Štinjanu. Posebno je pozdravila tete Renatu, Anitu, Franku i Karolinu. Nastavit će i plesati u fažanskom Društvu Naša djeca, a do tada će svakoga dana plivati i slagati "legiće" – povjerila nam je.

Dok je flomasterima crtala mamu, dodala je da već sama čita slikovnice pisane velikim tiskanim slovima, a mi smo zaključili da je pred nama zasigurno naša buduća čitateljica.

(M.P.MELON) jednu od nagrada Glasa Istre i pulske papirnice Aurea u nedavno završenoj  Dnevnoj SMS nagradnoj igri  našeg dnevnika



Podijeli: Facebook Twiter