Pokažite svoju ženstvenost dubokim dekolteom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove jeseni i zime nose se dekoltei i to duboki dekoltei. Možda ce vam se ciniti na prvi pogled da ovo nije odjeca za vas, ali zašto ne bi bila? Elegantna je, ženstvena, seksi i naša je sreca da živimo u 21. stoljecu, pa možemo pokazati malo viška kože. Osim toga, vjerujemo da niti jedan pripadnik suptilnog spola nece imati ništa protiv.

Ono što je definitivno mana ovih dubokih dekoltea je ove odjevne predmete necete moci obuci na posao, nego u neke druge, najcešce, svecanije prilike ili odnosno mjesta gdje cete imati priliku obuci nešto više od svakodnevne odjece.



Kako se nosi?

Modni kreatori ove godine zamislili su duboke dekoltee u obliku slova "V", a koji završavaju negdje izmedu prsne kosti i pupka.

Ako malo bolje promotrite, sva odjeca s dubokim "V" izrezom nije pripijena uz tijelo. Baš suprotno, nacinjena od lepršavih materijala, koji ne ostavljaju puno mašti, a i podložni su zakonima gravitacije, pa može doci do raznih nezgoda.

Ono što nikako se smijemo zaboraviti je da se nose bez grudnjaka, zbog cega ce žene s velikim grudima vjerojatno morati odustati od tih odjevnih predmeta.



Za žene koje se ne osjecaju ugodno bez grudnjaka, bez obzira na velicinu grudiju, mogu nositi grudnjak. Kako uz ovakav izrez ne postoji mogucnost skrivanja grudnjaka, morate poraditi na suprotnom efektu - grudnjak mora biti lijep i vidljiv. Mora postati dio modela koji nosite.

Kreatori preporucuju mekani trokutasti cipkasti grudnjak ili pak trokutasti grudnjak sa zanimljivim uzorkom. Cilj je da stvorite dojam da ne nosite grudnjak, nego topic.

Inspiracija i ženstvenost

Kako ce vrijeme zahladiti, odaberite modele "V" izreza koji su nacinjeni od debljih i toplijih materijala - pletiva, baršuna, džerseja inspiriranih 20-im, 30-im i 70-im godinama prošlog stoljeca. Potrebno je isto tako naglasiti da iako ce vam se ovi modeli uciniti smjelima zbog njihovog dubokog izreza, nikako necete izgledati vulgarno nego zavodljivo.


Podijeli: Facebook Twiter