Pojačanja za Istru 1961 - Batarelo i Miličević

Ivan Miličević u sendviču između Igora Čaglja i Matea Sušića (M. MIJOŠEK)
Ivan Miličević u sendviču između Igora Čaglja i Matea Sušića (M. MIJOŠEK)

Pulski nogometni prvoligaš dobio je dva najavljena, zvučna pojačanja. Novi članovi Istre 1961 postat će vezni igrač Ante Batarelo i napadač Ivan Miličević.

Batarelo je 28-godišnji veznjak koji je za "zeleno-žute" igrao u sezoni 2011./2012., dok je prošlu proveo u redovima Slaven Belupa. Za Batarela, koji je u redovima "farmaceuta" odigrao 24 utakmice uz učinak od jednog gola i dvije asistencije, papiri su već stigli u Pulu.

- Sretan sam zbog njegovog povratka jer Batarelo nikada nije ni smio otići. Bila je takva situacija, mi smo bili u gabuli i Slaven mu je ponudio više; da je bilo po mom on ne bi otišao jer ga izuzetno cijenim i kao igrača i kao čovjeka.

Kako je trenirao sa Slavenom sigurno ću mu već danas dati određenu minutažu, a nema razloga da na njega ozbiljno ne računam i za utakmicu na Kantridi, ustvrdio je trener Igor Pamić.

Da odluke donesene na sastanku Upravnog odbora o dovođenju pojačanja nisu bile samo pusta priča potvrđene su angažiranjem još jednog igrača koji bi se sljedeći tjedan trebao pojaviti na treningu Istre 1961.

Riječ je o 25-godišnjem Osječaninu Ivanu Miličeviću, napadaču koji je u redovima Osijeka u 122 prvenstvene utakmice postigao 23 gola, a proljetnu je polusezonu proveo u SAD-u igrajući za San Antonio Scorpionse. Da mu leži "Drosina" Miličević je potvrdio u nekoliko navrata kad je bio "krvnik" Istri 1961. U pobjedi Osječana od 3:1, izborenoj 29. rujna 2012. godine, bio je dvostruki strijelac, dok je sezonu ranije, 30. srpnja 2011. godine, zabio jedini gol na utakmici i tako Puljane u prvom domaćem ogledu u prvenstvu ostavio praznih ruku.

- Miličević želi igrati i dokazati se, prihvatio je prve uvjete koje smo mu ponudili i u njemu vidim pojačanje za budućnost. Pitanje je kako je trenirao u posljednje vrijeme, ali za pet-šest kola očekujem ga u pravom izdanju. Riječ je o prodornom nogometašu koji može igrati na više pozicija u napadu, rekao je Paminjo. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter