Pohvala kolektivu OŠ Vidikovac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U našu redakciju javila se grupa roditelja (imena poznata redakciji) polaznika petih razreda Osnovne škole Vidikovac, koja se zahvaljuje djelatnicima škole na trudu u organizaciji razmjene udžbenika.

"U ovo poprilicno sumorno vrijeme prepuno briga za roditelje školaraca kako opremiti djecu za novu školsku godinu i, naravno, kako financijski podnijeti taj izdatak, mislimo da ce se svi složiti da je Vlada svojom odlukom da ove godine nece biti podjele besplatnih udžbenika unijela poprilicnu zabrinutost i zbunjenost u naše domove. Zadnjih je nekoliko tjedana medu roditeljima top-tema bila kako nabaviti knjige od prošle godine te odgovaraju li one programu ove školske godine.

Ukratko, želimo se na ovaj nacin zahvaliti kolektivu OŠ Vidikovac na uloženom trudu u organizaciji razmjene udžbenika (nama je poznato za petaše, a nema razloga da u višim razredima bude drugacije) jer naša su djeca dobila uglavnom sve školske knjige od prijašnje generacije, što je velika ušteda nama roditeljima. Jasno nam je da su si djelatnici te škole dali truda, razmislili što i kako te, što je najvažnije, bez puno rijeci proveli ovaj projekt.

Zadovoljni smo i ponosni što naša djeca uce i rastu u ovakvoj sredini gdje postoji briga za ucenike jer ovako dobro organizirana škola sigurno može iz njih izvuci najbolje.

Veliko hvala ravnatelju i cijelom kolektivu OŠ Vidikovac".


Podijeli: Facebook Twiter