Pogreb Whitney Houston izravno na internetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Aretha Franklin ce pjevati u subotu na pokopu Whitney Houston u Newarku, njezinom rodnom gradu na istoku Sjedinjenih Država, a prisustvovat ce mu i pjevaci Stevie Wonder i Alicia Keys te glumac Kevin Costner, doznaje se u petak od agenta pokojne pop dive.

Obredu u baptistickoj crkvi u kojoj je Whitney Houston pjevala kao dijete može se prisustvovati samo uz pozivnicu. Na pogrebu ce biti i Elton John, Beyonce i reper Jay-Z, voditeljica Oprah Winfrey i glumac Bill Cosby.

Clive Davis, producent 48-godišnje zvijezde koja je u subotu pronadena mrtva u sobi hotela u Los Angelesu, takoder ce biti na obredu, kao i pjevaci gospela Donnie McClurkin, Kim Burrell i Cece Winans.

Obred ce predvoditi pastor Marvin Winans, prijatelj Whitney Houston, takoder pjevac gospela koji ce održati i nadgrobni govor. Winans je 1992. vjencao pop zvijezdu i Bobbyja Browna. Par se poslije razveo.

Obožavatelji Houston, koji su zadnjih dana u velikom broju dolazili položiti svijece, cvijece, balone i poruke sucuti ispred crkve, nece joj se u subotu moci približiti.

U crkvi ce biti postavljena kamera pa ce se svecanost moci pratiti izravno na internetu.


Podijeli: Facebook Twiter