Pogodena zracnom puškom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Milena Godina (71) iz Pule ozlijedena je hicem iz zracne puške u nedjelju oko 17.30 sati u Krležinoj ulici u Puli. Prema policijskom izvješcu, pogodio ju je 24-godišnjak iz Osijeka s balkona zgrade u ulici. Policija je Osjecanina uhitila isti dan oko 22 sata i privela, a slijedi mu kaznena prijava zbog dovodenja u opasnost života i imovine.

Kriminalistickom obradom je utvrdeno da je Osjecanin zajedno s 19-godišnjacima iz Pule i Kutine s balkona gadao golubove te da je Godina sjedila u parku ispred zgrade kada je pogodena i lakše ozlijedena. Otkrilo se i da zracna puška potjece iz teške krade provaljivanjem u streljackom društvu Centar Pula u istoj ulici u noci izmedu 8. i 9. rujna. Tada je iz streljackog društva nestalo 20 zracnih pušaka i jedan zracni pištolj, a policija za kradu pušaka i pištolja sumnjici dvojicu 19-godišnjaka. Policija sumnja da su krajem kolovoza ti 19-godišnjaci provalili u kamper nizozemskog državljanina na parkiralištu Ferijalnog saveza pritom ukravši mobitel, fotoaparat i razne druge predmete.

Posjetili smo Milenu Godina koja nam je rekla da vjeruje da su je namjerno gadali buduci da joj je prvi metak prošao pored noge. "Strašno, pomislila sam da se radi o šali, odnosno da su susjede bacile kamencic prema meni, no nedugo zatim drugi metak pogodio me u desnu nogu. U bolnici su slikali nogu, lijecili me, ali metak nisu izvadili jer šece po tijelu, a bila sam i na CT-u i ništa. Sada moram živjeti s tim otrovom u tijelu", rekla nam je uplakana Milena Godina.


Podijeli: Facebook Twiter