Pogledaj, probaj i kupi

S Robinom Paulovićem nismo uspjeli stupiti u kontakt (arhiva/M. MIJOŠEK)
S Robinom Paulovićem nismo uspjeli stupiti u kontakt (arhiva/M. MIJOŠEK)

Ako je Viktor Drago, jedan od najutjecajnijih hrvatskih modnih producenata, umjetnički direktor i osnivač Cro-a portera  odabrao iako derutno, još uvijek jako impresivno zdanje negdašnjeg Hotela Rivijera kao mjesto showrooma hrvatskog modnog brenda TARA Fashion, onda to znači da ova lokacija zaslužuje više manifestacija ovakvog tipa. Tako je u petak u sklopu TARA fashion road showa, ova nova dizajnerska modna kuća iz Kutine posjetila Pulu gdje je održala cjelodnevni showroom i modnu reviju. TARA fashion je modni brand s domaćim potpisom iza kojeg stoji Marija Fresl, koja iza sebe ima već 21 godinu modnog iskustva, a prije dvije godine krenula je u manje dizajnerske kolekcije, čiji je dio i u petak prezentiran u Puli.

Showroom

Tijekom cijelog dana u velikoj se sali održavao showroom gdje su modeli ove modne kuće mogli razgledavati i isprobavati i konzultirati s dizajnericom. U popodnevnim satima manekenke pulske modne agencije "Tijara" pod vodstvom Viktora Draga održale su modnu reviju u kojoj je predstavljena ljetna kolekcija koja odlikuje prirodnim, prozračnim materijalima koji savršeno padaju i prate pokret, nosivi su u svim prigodama, a sve je bilo upotpunjeno atraktivnim nakitom RA designa. Linije su jednostavne, krojevi pročišćeni s manjim asimetrijama dok su boje - crna, bijela, crvena i siva okosnica ljetne kolekcije. To je ujedno što Tara fashion stvara, odjeću zaposlenu ženu koja nema vremena presvući se te odgovara svim prilikama.

Osviještenost

Modeli Tara Fashion se prodaju na petnaestak prodajnih mjesta širom Hrvatske, a dostupni su i na dva inozemna webshopa, a u Puli se mogu kupiti na Punta Verudeli u butiku "All faces". U vremenima globalizacije, kada je sve već viđeno i dostupno, kupovati i nositi lokalno, stvar je modne osviještenosti. (Lara BAGAR, Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)
Podijeli: Facebook Twiter