Pogled hollywoodske dive

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odnedavno i žene u Hrvatskoj mogu izgledati kao hollywoodske dive kada je u pitanju izgled njihovih ociju zahvaljujuci novim ekstenzijama za trepavice visoke postojanosti i prirodnog izgleda.

Poznate filmske dive i zvijezde show bussinesa poput Naomi Campbell, Paris Hilton i Jennifer Lopez uvidjele su cari ovog tretmana ljepote te su njihove oci ukrašene umjetnim trepavicama uvijek i u svakoj prigodi. Postupak ugradnje semipermanentnih pojedinacnih ekstenzija trpavica je vrlo jednostavan. Umjetne dlacice od sintetskog polimera pojedinacno se ugraduju, odnosno lijepe se na prirodne trepavice.



Tretman se izvodi pomocu dvije pincete i to tako da se jednom pincetom uzme umjetna trepavica, koja se potom umoci u crno, medicinski ispitano, antibakterijsko kirurško ljepilo, a drugom pincetom se odabere prirodna trepavica te se na nju lijepi umjetna. Buduci da se ugraduju jedna po jedna, ovisno o njihovom broju za ovaj tretman potrebno je izdvojiti od dva do dva i pol sata. Umjetne dlacice su uvijene i razlicitih su dužina, od šest do 14 milimetara, a u ponudi možete birati od onih potpuno prirodnog izgleda do onih u boji i ukrašenih šljokicama.

Postavljanjem umjetnih trepavica može se ostvariti potpuni makeover ociju: otvoriti pogled, vizualno podignuti spuštene kapke, oblikovati bademasti ili okrugli oblik ociju ili nešto sasvim trece, ovisno o vašim željama. Nakon dobro izvedenog tretmana trepavice mogu trajati dva mjeseca i duže, a s njima se možete bezbrižno kupati, suncati ili ici u saunu.



Iako vam nakon ugradnje apsolutno nece biti potrebna maskara, ipak ju možete koristiti ukoliko želite još više istaknuti svoje trepavice. Ipak savjetuje se da pritom maskara i odstranjivac šminke budu laganije teksture, kako se umjetne trepavice ne bi oštetile. Umjetne trepavice se održavaju korekcijama, slicno poput noktiju, svakih dva do dva i pol mjeseca, odnosno kada se za to ukaže potreba.


Podijeli: Facebook Twiter