Poginuo vozac traktora iz Maružini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci na županijskoj cesti Žminj - Kanfanar, dva kilometra prije ulaska u Kanfanar, odnosno nedaleko od skretanja za mjesto Debeljuhi, u srijedu oko 18.20 sati smrtno je stradao 52-godišnji vozac traktora iz mjesta Maružini.

Na stražnju lijevu stranu traktora kojim se 52-godišnjak kretao prema Kanfanaru prednjim desnim dijelom naletjelo je vozilo audi kojim je u istom smjeru upravljao 20-godišnjak iz mjesta Krnicari. Od tog udara 52-godišnjak je pao s traktora na tlo i uslijed teških ozljeda na mjestu preminuo.

Prema svemu sudeci, na traktoru nisu bila upaljena stražnja svjetla ili ih pak uopce nije bilo pa ga vozac audija na dijelu ceste na kojemu nema javne rasvjete nije mogao na vrijeme uociti.

Na mjestu nesrece ocevid je pod reflektorom vatrogasnog vozila uz policiju obavio dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanic koji je naložio da se nad tijelom poginulog obavi sudsko-medicinska obdukcija kao i da se vještaci audi radi utvrdivanja njegove tehnicke ispravnosti.

Na kolniku su bili vidljivi tragovi kocenja audija dugi petnaestak metara te razbacani dijelovi automobila i traktora. Vozac audija prevezen je vozilom Hitne pomoci u bolnicu, ali zasad nije poznato koliko je teško ozlijeden.


Podijeli: Facebook Twiter