Poginuo sin Nicka Cavea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Arthur Cave, 15-godišnji sin slavnog australskog glazbenika Nicka Cavea, preminuo je od posljedica pada s 18-metarske litice u engleskom Brightonu.

Prema pisanju britanskih medija, nesreća s tragičnim ishodom dogodila se u utorak oko 18 sati kada je mladić pronađen bez svijesti na plaži u podnožju Ovingdean Gapa u Brightonu.

- Ljudi koji su se zatekli na mjestu nesreće pružili su mu prvu pomoć prije nego je prevezen u bolnicu gdje je preminuo od posljedica ozljeda, izjavila je glasnogovornica policije u Sussexu dodavši kako je riječ o tragičnoj nesreći čiji su uzroci još nepoznati. Kako je objavila policija u priopćenju, dječak je umro iza 18 sati, a u policijskom izvješću stoji i da je Arthurova smrt posljedica nesreće te da se ne radi o samoubojstvu.

Nick Cave i njegova supruga Susie nakon sinove smrti objavili su kratko priopćenje.

- Naš sin Arthur preminuo je u utorak navečer. Bio je divan, sretan dječak. Molimo vas za privatnost koja je našoj obitelji potrebna u ovim teškim trenucima, u pisanom priopćenju poručili su Cave i supruga Susie. Tragično preminuli Arthur ima brata blizanca Earla, dok Cave iz prethodnih veza ima i sinove Lukea i Jethra. Arthur se zajedno s bratom blizancom Earlom pojavljuje u Caveom dokumentarnom filmu "20.000 dana na Zemlji". (I. Ko.) 


Podijeli: Facebook Twiter