Poginuo Ryan Dunn, zvijezda Jackassa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americki kaskader i avanturist Ryan Dunn, zvijezda MTV-jeve serije "Jackass", poginuo je u prometnoj nesreci pokraj Philadelphije u ponedjeljak, priopcila je mjesna policija.

Dunn (34), vozeci se u svom porscheu 911 GT3, izletio je s autoceste pokraj Philadelphije, nakon cega je automobil planuo. S Dunnom je poginuo i jedan još neidentificirani putnik. Oba poginula zadobila su teške opekotine, a Dunn je identificiran po svojim prepoznatljivim tetovažama.

Dunn, dio ekipe "Jackassa", vrlo popularne emisije MTV-a poznate po riskantnim vratolomijama i drskim smicalicama, živio je u obližnjem gradu West Chesteru u Pennsylvaniji. Policija je priopcila da preliminarna istraga pokazuje da je brzina možda bila presudan faktor u nesreci. Nedugo prije nje Dunn je na svom racunu na Twitteru ostavio fotografiju na kojoj se vidi kako pije s nekolicinom prijatelja.

Serija "Jackass" prikazivala se od 2000. do 2002. godine, a nakon toga je pretvorena u filmsku franšizu. Dosad su snimljena tri filma koja su diljem svijeta zaradila ukupno 300 milijuna dolara.

Dunnova vjerojatno najpoznatija psina je ona iz 2002. godine kada si je ugurao automobil-igracku u rektum i zatim otišao u bolnicu, zaprepastivši lijecnika koji nije mogao vjerovati što vidi na rendgenskoj snimci.

MTV je priopcio da je shrvan njegovim gubitkom.


Podijeli: Facebook Twiter