Poginuo Aleksandar Starcic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci, koja se u ponedjeljak oko 19.30 sati dogodila kod Rovinja, u sudaru bicikla i VW transportera poginuo je 34-godišnji biciklist Aleksandar Starcic iz Rovinja.

Okolnosti nesrece policija još utvrduje. Istražni sudac Županijskog suda i državni odvjetnik su vodili ocevid na mjestu nesrece te je naloženo vještacenje bicikla, kombija te obdukcija tijela poginulog.

Prema prvim informacijama iz policije, nesreca se dogodila kada je nakon križanja kod Madonne del Campo, neposredno kod ulaska u Rovinj, biciklist izletio pred VW transporter kojim je iz Kukuletovice u smjeru Rovinja upravljao 33-godišnji Rovinjac D. C.

Cesta je za sav promet bila zatvorena od 19.50, a promet je preusmjeren preko Bala. Dio prometnice na kojem se nesreca dogodila je neosvijetljen, u vrijeme sudara vec je bio mrak, a biciklist nije imao reflektirajuci prsluk, niti na biciklu propisna svjetla za noc, doznajemo od policije.

Tijekom ove godine na istarskim prometnicama poginule su 22 osobe u 21 prometnoj nesreci, dok ih je lani u istom periodu poginulo 33 u 30 nesreca. Ove godine je poginuo jedan biciklist, a lani dva.


Podijeli: Facebook Twiter