Podvodna priprema za retro-vjenčanje

Podvodni wedding photo session
Podvodni wedding photo session

Budući mladi bračni par iz Rijeke, doktorica stomatologije Petra Zaverski i vjeroučitelj Marko Mihajić, koji svoje vjenčanje planiraju ovo ljeto na otoku Košljunu kraj Punta na Krku, u suradnji s agencijom Event&Wedding Zone odlučili su se na neobično obilježavanje zaruka i pripremu za vjenčanje. Postali su modeli poznatog riječkog fotografa Petra Fabijana, ali pod vodom.

Kao što samo vjenčanje planiraju na poseban način i u retro stilu, tako su i pre-wedding photo session začinili jedinstvenom fotografijom. U utorak se bazen hotela Sol Umag pretvorio u foto-set na kojem je Petar Fabijan, iskusan podvodni fotograf i rekreativni ronilac uz pomoć boca s kisikom i ostalih podvodnih rekvizita pružio Petri i Marku prvi podvodni wedding photo session. Na bazenu dekoriranom cvijećem i svijećama, posebnu pažnju je ipak plijenio podvodni set sastavljen od stola sa stolnjakom i dekoracijama, stolicama s presvlakama, te šampanjcem i čašama koje su čekale mladence na samom dnu.

Podvodni wedding photo session nudi uzbudljive i rijetke fotografske mogućnosti, neusporedive s klasičnim vjenčanim portretima, a Petra i Marko su se u utorak iskazali i kao odlični modeli te u izvrsnoj atmosferi i dobrom društvu pokazali kako će se zabavljati i na samom vjenčanju. Wellnes centar hotela Sol Umag pretvorio se nakratko u ljubavni set, na kojem su mladenci u ovoj jedinstvenoj priči sudjelovali uređeni kao pravi modeli, zahvaljujući stilistima iz frizerskog salona E iz Rijeke, te vizažistici Romani Poropat. Kratka retro haljinica koja se kupala zajedno s Petrom i njenim dragim kreirana je u riječkom salonu vjenčanica Marie, a dugi veo i buket od ranunkula poslužili su kao odlični rekviziti i ispod vode.

Hrvatska je, a pogotovo Istra, u zadnjih nekoliko godina postala pravi hit među svjetskim destinacijama za vjenčanje parova iz cijelog svijeta, stoga ne čudi da su se Riječani, fotograf Petar Fabijan i Đana Vozila Kovačević iz agencije Event&Wedding Zone odlučili ponuditi budućim mladencima potpuno novi način obilježavanja njihove ljubavi i vjenčanja. (Davor ŠIŠOVIĆ, snimio Petar FABIJAN)


Podijeli: Facebook Twiter