Podržimo projekt "Ćutim Istru"

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Puni vedra duha, kreacije i mašte, radovi učenika pulske Škole za odgoj i obrazovanje - najstarije i najveće ustanove u Istarskoj županiji koja se bavi odgojem i obrazovanjem te radnim i stručnim osposobljavanjem učenika s poteškoćama u razvoju - predstavljeni su na godišnjoj prodajnoj izložbi u Galeriji Poola.

Od njena otvaranja u petak popodne do utorka u 13 sati (vikendom od 10 do 12 sati), svi oni koji žele podržati ovu školu, njene vrijedne učenike i predane profesor(ic)e/mentor(ic)e mogu u Galeriji Poola kupiti izložene učeničke slike, crteže, ukrasne keramičke predmete, ogrlice, ali i sirup od mente, maslinovo ulje, domaću rakiju, mirisnu lavandu i još štošta drugog.

Razgalivši sve prisutne, izložbu je otvorio Lino Matijaš, pročitavši prigodnu pjesmu, a u njoj i ove stihove: ""Bojali smo, lijepili, rezali, sve od sebe mi smo dali; naveliko su proizvodili učenici i veliki i mali… i još jedna vaaažna da se otkrije tajna, izložba naša je i prodajna; hvala i svima vama koji će novce dati kako bi djeca znala da se rad isplati". (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter