Podjela poklon-bonova u Labinu i Kršanu

Ilustracija (M. ANGELINI/arhiva)
Ilustracija (M. ANGELINI/arhiva)

U sjedištu gradske uprave Labina od ponedjeljka do petka, 20. prosinca, dijelit će se potpore u povodu božićno-novogodišnjih blagdana. Korisnici socijalnog programa te domaćice starije od 60 godina s područja Grada dobit će poklon-bon u vrijednosti od 200 kuna za kupnju namirnica, koji će se moći iskoristi u pojedinim trgovinama u Labinu, Vinežu i Rapcu.

Umirovljenicima čija mirovina ne prelazi 2.500 kuna pripada pak jednokratna novčana pomoć od 200 kuna. Prilikom podizanja bonova i dotacija potrebno je predočiti osobnu iskaznicu, odnosno listić mirovine za studeni.

Općina Kršan će svim umirovljenicima te domaćicama s navršenih 55 godina s tog područja podijeliti robne bonove od 100 kuna. Potpore se mogu podignuti od 16. do ponedjeljka, 23. prosinca, u sjedištu općinske uprave. Obavezno je predočenje OIB-a te osobne iskaznice, a za nove umirovljenike i zadnjeg odreska listića mirovine.

Robni bonovi u vrijednosti od 200 do 500 kuna teže bolesnima i znatnije socijalno ugroženima bit će pak dostavljeni od 17. do 23. prosinca. (I. R.)


Podijeli: Facebook Twiter