Podjela bodova je bila najpravedniji ishod

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad u ogledu s jednom od najjačih momčadi lige, od koje si u tekućoj sezoni dvaput izgubio, izvučeš remi u njenom dvorištu, rezultat je to s kojim moraš biti zadovoljan. Kad tome pridodaš i činjenicu da si taj susret odigrao bez trojice iznimno važnih igrača, onda taj bod dodatno dobiva na težini. Međutim, bez obzira na sve navedene činjenice, u redovima nogometaša Istre 1961 nakon 3:3 protiv Rijeke definitivno se miješaju osjećaji. Nakon što su se dvaput vraćali iz rezultatskog zaostatka, "zeleno-žuti" su u 83. minuti poveli 3:2 i tako razgalili svoje Demone, koje ni nedostatak vaučera nije spriječio da osvanu na Kantridi. No, radost im je bila kratkog vijeka, jer su domaći odmah poravnali.

- Mislim da je na kraju podjela bodova ipak najpravedniji ishod, konstatirao je Ante Batarelo, veznjak Istre 1961. - Realno, Rijeka je bila bolja, to se mora priznati. Premda, ako se pogleda da smo šest minuta prije kraja poveli, s te strane ne možemo biti zadovoljni s bodom. No, s druge strane, da nam je netko prije utakmice ponudio bod, vjerujem da bi ga prihvatili jer na Kantridi nikome nije lako izvući remi.

- Bilo je planirano da se izdrži barem do 30. minute, ako ne i do poluvremena, bez primljenog gola. Nismo to uspjeli ispuniti, no srećom uspjeli smo poravnati i umjesto željenih 0:0 u svlačionicu otišli s 2:2 pa smo na taj način ipak ostvarili željeno i domaćina učinili nervoznim, istaknuo je Batarelo. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter