Počinju radovi na Family Life Bellevue i Valamar Girandella Resortu


Do 2020. godine Valamar Riviera uložit će do dvije milijarde kuna u podizanje kvalitete smještaja i usluga te razvoj destinacija, a u investicijskom ciklusu za sezonu 2017. najveća ulaganja planirana su u Rapcu u vrijednosti pola milijarde kuna, najavljuju u Valamru. Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija i jedan od najaktivnijih investitora u turizam u Hrvatskoj. Velikim partyjem za zaposlenike i lokalnu zajednicu u The Beach Beat Clubu Valamar je ovoga vikenda proslavio uspješni završetak još jedne odlične sezone, kako u samoj destinaciji Rabac, tako i u ostalim destinacijama u kojima tvrtka posluje.

Radovi gotovi do početka iduće sezone

The Beat Beach Club jedan je od triju novih objekata u Rapcu i prva veća investicija Valamar Rivijere usmjerena u ovu destinaciju, vrijedna osam milijuna kuna. Otvoreni ovoga srpnja, The Beat, tratoria La Pentola i pivnica Craft već su u svojoj prvoj sezoni poslovanja zauzeli vodeću poziciju među mjestima za izlazak i provod u Rapcu i okolici te doprinijeli ponudi destinacije brojnim glazbenim događanjima, vrhunskoj i raznovrsnoj gastro ponudi te velikim izborom piva. Proslava završnice uspješne sezone bila je i prilika za najavu početka opsežnih radova na dva nova luksuzna ljetovališta u Rapcu u sklopu investicije vrijedne pola milijarde kuna - Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4*.

Ljetovališta se planiraju otvoriti već početkom iduće turističke sezone 2017. godine, čime će repozicionirati destinaciju Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Osim sveobuhvatnih višemjesčnih radova na novim objektima, u okviru investicije planirano je i uređenje te obnova okolne infrastrukture  koji imaju za cilj podignuti cjelokupnu ponudu destinacije Rabac, uključujući plaže, šetnice, parkirališta i biciklističke staze. Najavljeni projekti stvorit će potrebu za otvaranjem više od 300 novih radnih mjesta u narednoj godini što će potaknuti gospodarski razvoj lokalne zajednice. (C. B. GALIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter