Počinju prijave programa za Arenu 2013.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na temelju Pravilnika za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru, Odsjek za kulturu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule objavio je poziv za dodjelu termina za održavanje ljetnih glazbeno-scenskih programa za 2013. godinu, kojim se organizatori ljetnih glazbeno - scenskih programa pozivaju da se prijave za dodjelu termina za održavanje programa u Amfiteatru u vremenu od 15. lipnja do 31. kolovoza 2013. godine.

Termine dodjeljuje Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika, i to zavisno od dinamike pristizanja prijava, a potvrđuje ih gradonačelnik Grada Pule. Pravo podnošenja prijave na poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom glazbeno-scenskih programa.

Termini za održavanje glazbeno-scenskih programa dodjeljuju se također prema Pravilniku za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru, a prijave će se zaprimati do popune svih raspoloživih termina.

Predlagatelji programa obavezni su ispuniti prijavnicu za dodjelu termina u Amfiteatru koju mogu podići u Odsjeku za kulturu Upravnog odjela za društvene djelatnosti ili preuzeti na internetskim stranicama Grada Pule www.pula.hr u rubrici "natječaji". (S. Z. T. )


Podijeli: Facebook Twiter