Počinje Žminj winter festival

Žminjska arena (arhiva GI)
Žminjska arena (arhiva GI)

U organizaciji Obrta "F. I." i pod pokroviteljstvom Općine Žminj večeras započinje prvi Žminj winter festival, koji će u velebnom šatoru, popularno zvanom Arena Žminj, pružiti čak osam večeri zabave, od kojih je šest gratis za sve posjetitelje.

Organizator festivala Igor Fonović na konferenciji za novinare je najavio da Winter festival započinje večeras welcome partyjem kojeg otvaraju DJ Hoky& DJ Corrado, a sutra navečer na programu je koncert Leta 3 & Shaionesa.

- Na badnju večer je TNG X-Mas party, dok će Božić u potpunosti biti u rođendanskom duhu našeg najmnogoljudnijeg banda Gustafa, koji će svoj 33. rođendan proslaviti upravo u Žminju i na winter festivalu, rekao je Fonović, dodavši i da time susret s Gustafima nije gotov jer će oni 31. prosinca ponovno zapjevati i zasvirati na dočeku Nove godine koja će se odvijati "Jušto u podne".

House Night na programu je 27. prosinca, a 28. dolaze Postolar Tripper i Filip Motovunski. Prve večeri 2014. u Žminju će nastupiti Mauro Staraja&La banda bend i ACT Positive Duo.

Za koncert Leta 3 i Shaionesa treba izdvojiti 50 kuna, a ulaz na koncert  Postolara Trippera i Filipa Motovunskog košta 40 kuna. Ostali koncerti su besplatni. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter