Pocinje sezona pletenine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vrijeme kada se najbolje osjecamo u slojevima i kada su tople veste od mekanog pletiva nezaobilazan komad u ormaru svake žene konacno je stiglo. Upravo smo iz tog razloga odlucili pogledati kakve veste na kopcanje nude naši high street ducani jer se one ovih dana mogu nositi umjesto jakni i zato jer izgledaju jako cool.

Vestice na kopcanje su zbilja praktican komad u ormaru svake žene, neovisno kakav je njezin stil jer ih možete nositi na elegantan, ležeran i otkacen nacin. Ovisno o tome koje boje volite i kako ih kombinirate za ovu jesen nabavite vestu na kopcanje. Za elegantne i dame koje vole klasiku savjetujemo da pogledaju ponudu u Zarinim ducanima jer je puna pastelnih, zagasitih i mekanih komada koji odlicno idu uz traperice, elegantne haljine, ali i svecane hlace i košulje.

H&M voli boje ove sezone pa cete kod njih pronaci fora veste do koljena sa kapuljacama koje su kao stvorene da ih nosite umjesto jakni, a slicno je i sa komadima iz Vero Mode. Tamo nam je za oko zapela maxi vesta na pruge koja je idealna za ovo jesensko vrijeme. Pull&Bear u ponudi ima fantasticne komade za kojima ce poludjeti trendseterice koje vole štreberski i hipsterski stil odijevanja.


Podijeli: Facebook Twiter