Počinje Seasplash platforma na Karolini u Puli

(arhiva GI)
(arhiva GI)

Tim Seasplash festivala organizira novogodišnju Seasplash platformu na pulskoj Karolini, koja počinje večeras, a traje do 31. prosinca.

Prve večeri će u šatoru na Karolini biti održan Showcase party s početkom u 20 sati, na kojem će nastupati Kingston Sound, Seasplash Crew, Pula-P Reggae Station, Exotic Times i Arboretum Kolektiv.

U nedjelju s početkom u 18 sati u šatoru će nastupati pulski bendovi Sake, DJ&The Wootchyak, Antitodor, Udav, Public Disgrace, The Shock, Ovrha, Varim ko stoka i DJ John Lebac, a poseban gost je slovenska punk rock grupa Scuffy Dogs.

U ponedjeljak, 30. prosinca s početkom u 21 sat bit će održan hip-hop koncert i party na kojem će nastupati St!llness, Phat Phillie, Sunny Sun, Teddy-Lee, Soundcheck Regaz, Zmija & Rinoma, Absolute Crew i Phunk Lexx.

Doček Nove godine odvijat će se na tri pozornice, a program će trajati od 20 do 5 sati. Na Slurp! stageu glazbu će puštati Alen Sforzina, Arszenik, Adoo, Make, Bebetto vs XXL te Ziko vs Rich. Na Seasplash stageu nastupat će Filip Motovunski, Egoless ft. Chakka, Jewbwoy & Pipo, Jin-san, Mmmeniga i Sheco, a na Future nature stageu Radical Fusion, Alen, Rio i Hall. Ulaz na sva događanja je besplatan. (B. V.)


Podijeli: Facebook Twiter