Pocinje deseti Future Nature

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnji festival psihodelicne kulture i audiovizualne umjetnosti Future Nature 10 otvara svoja vrata u cetvrtak, desetu godinu za redom, programom na Monumentima. Bazirajuci se na promociji starih i novih dekoracija izloženih u prirodi kao što su leptiri i gljive sastavljene od plastike i tkanine te na platnima iscrtani vilenjaci, organizatori ce predstaviti svoje radove uz radove gošcâ: zagrebackog dekoratera Nemo iz udruge Ministarstva psihodelije i Ilenija iz pulske udruge Armazonex family.

Posjetitelji imaju na raspolaganju besplatno kampiranje i upotrebu tuševa, a mogu naci štogod zanimljivo na mnogobrojnim štandovima hand made izlagaca. Festival zapocinje otvaranjem alternativnog floora (chill out i freestyle floor) na kojem ce nastupiti Digitron Sound System, a tijekom dana i noci nastupat ce neafirmirani glazbenici iz Hrvatske i Srbije. Za petak je najavljena Progressive vecer gdje ce se predstaviti hrvatski i internacionalni progressive Dj-evi, odnosno švedska Tegma, srpska Ectima i Zyce & Flegma.

Zadnja vecer je u britanskom štihu pa ce tako pored brojnih hrvatskih DJ-eva, nastupiti Tristan, Hoodwink i Beardy Weirdy. Festival je ove godine posvecen chill out DJ-u koji je preminuo prošle godine – Tomislavu Kureviji – DJ Tomi.


Podijeli: Facebook Twiter