Početak kraja "Momaka s Madisona"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

TV kuća AMC objavila je da sedma, ujedno i posljednja sezona serije "Momci s Madisona" (Mad Men) počinje s emitiranjem 13. travnja, dok će se gledatelji za premijeru serije "Better Call Saul" kao izvedenice (spin-off) popularne serije "Na putu prema dolje" (Breaking Bad), trebati strpiti do studenog.

Posljednja sezona serije "Momci s Madisona" imat će 14 epizoda te će biti podijeljena na dva dijela po sedam nastavaka koji će se emitirati tijekom ove i sljedeće godine. Prvi dio sedme sezone emitirat će se pod nazivom "Početak" (The Beginning), a drugi dio pod nazivom "Kraj ere" (The End of an Era).

Kreator i izvršni producent serije Matthew Weiner istaknuo je, kada je 'cijepanje' serije najavljeno u rujnu prošle godine, da namjeravaju iskoristiti tu priliku da bi imali razrađeniju priču, koja će dulje ostati utisnuta u mislima gledatelja.

Premijeru serije "Better Call Saul" kao izvedenice (spin-off) popularne serije "Na putu prema dolje" AMC je okvirno smjestio u studenom, a točan datum će objaviti kasnije, prenosi na internetskim stranicama časopis Rolling Stone. Radnja nove jednosatne serije vrti se oko ljigavog odvjetnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk) prije nego što se s Walterom Whiteom (kojeg u "Na putu prema dolje" tumači Bryan Cranston) upleo u kriminalne radnje, odnosno prije njegove transformacije u zastrašujućeg, egocentričnog narko-bossa.

Serija "Na putu prema dolje" ostvarila je golem uspjeh, a to dokazuje i činjenica da je posljednju emisiju pete sezone, finale serije, gledalo 10,58 milijuna gledatelja diljem svijeta. Serija je od početka emitiranja dosad nominirana za 113 raznih nagrada, a osvojila ih je 45, od čega 10 Emmyja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter