Početak akademske godine na Politehnici

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

U ponedjeljak je započela nastava u zimskom semestru akademske godine 2016./2017. na pulskoj Politehnici - Visokoj tehničko poslovnoj školi. Dekan Davor Mišković pozdravio je novih 80 studenata te im predstavio profesore i voditelje prve godine studija.

- Željeli smo približiti Politehniku ljudima i s obzirom na broj od 80 upisanih studenata vjerujem da smo uspjeli u tome te da smo prepoznati kao studij koji vrijedi upisati. Vas 80 bit će podijeljeno u tri studija: preddiplomski trogodišnji studij, novi studijski program Kratki stručni studij Politehnike te specijalistički studij. Ima vas redovnih i izvanrednih studenata tako da će se nastava odvijati u manjim grupama i biti na razini kvalitete na kojoj mora biti, istaknuo je dekan Mišković.

Naglasio je da Politehnika s ovom akademskom godinom ulazi u 17. godinu djelovanja, da ju je dosad upisalo 1.200 studenata, a da je upravo prošlog tjedna diplomirao 500-ti. Nakon što je prodekan za nastavu dr. sc. Branimir Ružojčić dao studentima kratke informacije o načinu studiranja i uvjetima rada na Politehnici, studentima su podijeljeni indeksi. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter