Počeo Valkane Summer Beach Festival

Valkane Summer Beach Festival
Valkane Summer Beach Festival

Na pulskoj plaži Valkane započeo je trodnevni non-stop glazbeni događaj. Preko 40 DJ-eva predstavit će se, kako se očekuje, mnogobrojnoj publici.

Program na dnevnom flooru započeo je već u 17 sati, a ondje su na rasporedu i DJ Arszenik, Volster vs. Vladimir Miler, i G.EDD koji zagrijavaju prve posjetitelje.

Među posjetiteljima još su uvijek bili i umirovljenici koje festival i muzika očito ne smetaju, a poneki su na ritam techno muzike čak i zaplesali.

Organizatori su nam kazali kako za sad sve ide po planu te da će se sve održati kako je i najavljeno. Tako će ritam elektronske glazbe na dnevnom flooru trajati sve do 21 sat, kada se zabava seli na obalu gdje Lemonovim DJ setom počinju nastupi festivalskih zvijezda na glavnoj pozornici.

Veliko finale prvog dana Valkane festivala svakako će obilježiti nastupi dvaju zvijezda svjetske elektro-scene Adam Beyera i Chris Liebinga, a svaki od ove dvojice techno velikana najavljuje dvosatni nastup.

Svirka na main flooru trajat će sve do 6 sati, a glavne zvijezde startaju već oko 23 sata kad će se s Faithless DJ setom predstaviti Sister Bliss. (A. PERCAN; snimio D. ŠTIFANIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter