Poceo Summer Sensual Days

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Dojmovi s prvog dana festivala Summer Sensual Days, koji je poceo jucer, više su nego dobri. Tristotinjak sudionika iz cijelog svijeta i 20 instruktora iz Španjolske, SAD-a, Srbije, Italije i Slovenije te ostalih zemalja poceli su s radionicama i njihovi su prvi dojmovi takoder samo pozitivni.

Instruktori su oduševljeni Rovinjom i plesnom temom u Hrvatskoj, a polaznici festivala, koji su stigli iz cijele Europe, fascinirani su predivnim hotelom Lone te kvalitetom instruktora. Mi kao organizatori takoder smo zadovoljni. Do ranih jutarnjih sati plesale su se bachata, kizomba i zouk, što obecava puno dobre zabave svih ovih dana", rekla je Rosemarie Miletic iz odnosa s javnošcu festivala nakon prvog dana Summer Sensual Daysa, medunarodnog festivala senzualnih plesova koji se odvija u Rovinju do 17. lipnja, u hotelima Lone i Eden te na otoku Sveta Katarina.



Organizatori su klub Los Mamberos i Salsa Adria produkcija, a sudionike ocekuje pet senzualnih partyja, vrhunski instruktori iz cijeloga svijeta i 40 radionica bachate, kizombe i zuoka, kao i show nastupi u subotu na Gala partyju. Manifestaciju podupiru Grad Rovinj, njegova Turisticka zajednica i Maistra.

- U ponedjeljak ce se odvijati radionice, i to od 10 do 14 sati u hotelima Lone i Eden, a poseban doživljaj nas ocekuje na otoku Sveta Katarina od 13 do 19 sati, gdje ce se odvijati pool party - plesna zabava uz bazen, s posebnim programom. Oni kojima ni to nece biti dovoljno, odnosno imaju velike plesne apetite, moci ce se nastaviti zabavljati na plesnom partyju od 22 do 5 sati u hotelu Lone, rekla je Miletic. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter