Poceo Sposa News 12

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon blagdanskog slavlja slijedi ono za najvažniji dan u životu jednog para - vjencanje. Svi oni koji ne uživaju u bijelom vikendu na visokoj nadmorskoj visini, mogu imati svoj vikend u mnoštvu bijelih vjencanica i kolaca koji su dio ponude Sposa Newsa 12 koji je jucer otvoren u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Baš kao što i prilici bajci, najveci regionalni festival vjencanja jucer je otvorila revija vjencanica salona "Sandra" i vjencanice "Neva" koje su se baš kao u "filmskom" vjencanju spuštale niz stepenice te se kretale duž cijelog hodnika.

Istovremeno je catering Olea prezentirao delicije iz svoje kuhinje, a posjetitelji su u Slatkoj dvorani mogli kušati ili kupiti slane i slatke delicije, popiti cašu vina i uživati u onoj ljepšoj strani svih vjencanja - icu i picu.

Nudi se sve - od igle do lokomtive, naravno za vjencanja - muška svecana odijela, ženske vjencanice i svecane toalete, prstenje, konfetijere, pica, cvjetni aranžmani, catering, pa cak i velike termos caša za nekakvo drugacije vjencanje na otvorenome.

Neodlucni ili nesigurni mogu sudjelovati u besplatnim radionicama za mladence, a u sklopu toga "ekspresno" mogu i nauciti nekoliko plesnih koraka. Dakle, svatko ce naci nešto za sebe i bogatoj ponudi 50-ak izlagaca iz cijele Istre, Rijeke i Primorja i drugih krajeva Hrvatske.

No, svi oni koji nisu mogli doci na otvaranje, sajam mogu pratiti i u eteru Radija Pule koji emitira svoj redovni program iz Doma Hrvatskih branitelja, pa ce voditelji Šajeta i Nemeš ujutro, a Jadranka popodne uživo slušateljima prenositi trenutna dogadanja na Sposi te pokušati docarati kako sve izgleda.

U nedjelju je Sposa News 12 otvoren od 12 do 19 sati, modne revije su u 13 i 17 sati, besplatna radionica za buduce mladence biti ce u 15 sati, a nakon nje i besplatna plesna radionica i degustacija vjencanih torti.

U 18.30 napokon ce svi mladenci koji su sudjelovali u nagradnoj igri, saznati imena sretnih dobitnika portala istravjencanja.com.

Podsjecamo da je ukupan fond nagrada 20.000 kuna u popustima raznih usluga za organizaciju vjencanja. I za kraj, ne zaboravite donijeti stare vjencane fotografije! Djevojke na info punktu ce ih skenirati i odmah vam ih vratiti. Izložba svih tih slika biti ce na Sposa Newsu 13.


Podijeli: Facebook Twiter