Počeo Croatia Bike Week

(Arhiva)
(Arhiva)

U Circolu ponedjeljak je bio u znaku motora i rock'n'rolla - i to za sve generacije. Naime, održan je završni koncert Rock Campa Pula kojeg je pohađalo 26 polaznika i to iz raznih dijelova Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine te Slovenije. Njih je umijeću rock glazbe podučavala međunarodna ekipa od desetak mentora, a dio onog što su naučili kroz pet dana workshopa predstavili su upravo na koncertu.

- Jako smo zadovoljni kako je prošao Rock Camp, a primijetili smo da bi bilo bolje da radionica traje duže, barem tjedan dana, i tomu ćemo svakako težiti za sljedeću godinu. Zajednica Talijana, iliti popularno zvani Circolo, pokazao se kao savršen prostor za ovakvu vrstu radionica, jer imaju zvučno izolirane prostore kao i odlične prostore za koncerte na kojima su se i predstavili polaznici. Svi polaznici su izrazili želju da dođu i sljedeće godine na Rock Camp, a polaznice radionice pjevanja pozvane su da nastupe ove subote na Croatia Bike Weeku na Vallelungi s grupom Sister Soul & the Blaxperts, koordinatorica radionica Rock Campa Tatiana Giorgi.

Kraj Rock Campa bio je ujedno i prvi dan Croatia Bike Weeka u organizaciji Twin Horn MC, pa se za živu svirku nakon rock školaraca pobrinuo pulski rock cover trio CherryBombz. Ispred Circola, usprkos kiši, mogli su se vidjeti brojni parkirani motori, a u Circolu je pak atmosfera bila u znaku druženja i ponovnog susreta dragih prijatelja - jer, došli su već prvog dana bikeri iz svih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Njemačke, Austrije… Croatia Bike Week traje do subote, a već sada je moguće besplatno kampiranje na lokaciji na Vallelungi, gdje od srijede počinje i svakodnevni koncertni i zabavni program. Večeras u Actors Studiju u sklopu Croatia Bike Weeka nastupa teksaški kantautor Keegan McInroe s početkom u 21.30 sati. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter