Počele prijave za najkreativniji festival u regiji

Detalj s prošlogodišnjeg Hand made festivala (D. ŠTIVANIĆ)
Detalj s prošlogodišnjeg Hand made festivala (D. ŠTIVANIĆ)

U tijeku su prijave za najveći i najkreativniji festival u regiji "Hand made festival" koji se ove godine, u organizaciji udruge Razvoj, u pulskom Domu hrvatskih branitelja održava od 16. do 18. listopada. Izlagat će se, doznajemo, u čak pet sala, od kojih će ove godine jedna biti malo drugačija ponudom i programom pod nazivom "Art & Appetite". Prijave za sudjelovanje su u tijeku, a informacije oko prijava dostupne su na webu handmadefest.eu, na facebooku, a prijaviti se može i putem e-maila: [email protected]; [email protected].

- Hand made fest prvi je festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama. Festival je nezaobilazna stanica za izlagače i posjetitelje svih dobnih i interesnih skupina ljudi. Ove godine festival će ugostiti više od 200 izlagača iz cijele Hrvatske koji će izlagati i finalizirati svoje proizvode ili usluge na licu mjesta, veli njegova organizatorica Lela Blekić.    

Na festivalu mogu sudjelovati svi koji su kreativni ili se tako osjećaju: slobodni umjetnici, hobisti, rukotvorci, kreativci, amateri, proizvođači unikatnog nakita, tradicijski i umjetnički obrti, proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta, umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge, aranžeri, dekorateri, dizajneri, slikari, kipari, staklari, lončari, stolari, čipkarice, proizvođači tradicionalne hrane i pića (med, sir, ulje, pršut, kolači, vina, likeri, džemovi...), proizvođači i prerađivači bilja, oni koji se bave oblikovanjem frizura, noktiju, tetoviranjem i oslikavanjem na tijelu te performance majstori. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter