Počele prijave za 6th Croatian Blues Challenge

Delta Blues Gang (T. TIDIĆ)
Delta Blues Gang (T. TIDIĆ)

Počele su prijave za natjecanje hrvatskih bluesera na šestom Croatian Blues Challengeu koji će se od 5. do 7. studenog održati u Zagrebu u Bikers Beer Factory. Prvu večer, u srijedu, 5. studenog, nastupit  će natjecatelji u Solo/duo kategoriji, četvrtak, 6. studenog, je namijenjen za natjecanje u Band kategoriji, a u petak, 7. studenog, zaljubljenici u blues moći će uživati u nastupima pobjednika u svakoj kategoriji i posebnih gostiju.

Prijave za 6th Croatian Blues Challenge traju do petka 31. listopada u ponoć, a izvođači se prijavljuju putem linka www.croblues.com/prijava.html.

Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu "Hrvatske blues snage" na krovnom svjetskom blues natjecanju "31th International Blues Challengeu", koje će se od 20. do 24. siječnja iduće godine održati u Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 6th European Blues Challengeu u proljeće 2016. Da hrvatski blueseri imaju što reći na velikoj svjetskoj blues pozornici potvrđuje da su u proteklih pet godina dva od naših predstavnika i to Sunnysiders i pulski Delta Blues Gang ušla u polufinale natjecanja u Memphisu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter