Počele prijave za 25. Moju ulicu, moju ekipu

Detalj s lanjskog finala između Auto Grosuplja i klinaca Pizzerije Jupiter (M. ANGELINI/arhiva)
Detalj s lanjskog finala između Auto Grosuplja i klinaca Pizzerije Jupiter (M. ANGELINI/arhiva)

Najveća istarska sportska fešta u zadnjem mjesecu u godini, malonogometni turnir Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech, najavljena je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli, u prostorijama Suzuki Motortecha, generalnog sponzora. Najvažnije informacije iznijeli su Alen Benazić i Branislav Šokec, članovi Sportskog društva Hakl, organizatora turnira, a u ime generalnog sponzora nekoliko je riječi rekao i Ivan Poropat.

Ovogodišnje, 25. izdanje turnira, počet će 13. prosinca u 17 sati u pulskom Domu sportova "Mate Parlov", protegnut će se na tri produžena vikenda te eventualno na još poneki dan u tjednu ovisno o broju prijavljenih ekipa, a finale je na rasporedu 29. prosinca u 19.30 sati.

Naslov pobjednika brani slovenska ekipa Auto Grosuplje, prva družina izvan Hrvatske koja je slavila na "Ulici".

- Turnir će ove godine proslaviti trostruki jubilej, rekao je Alen Benazić, tajnik SD Hakl. "Slavimo 35 godina od prvog turnira, 25. 'Ulicu' i deseto izdanje turnira nakon njegovog obnavljanja, ili kako bi to naš Šokec košarkaškim rječnikom rekao, 'triple-double'. Turnir kreće na 'nesretni' petak, 13. prosinca, ali nismo praznovjerni i to nas neće omesti da zadržimo nivo koji smo posljednjih godina uspjeli doseći."

Manje-više sve će biti kao i lani. Kotizacija iznosi 400 kuna po ekipi, a nagradni fond 30 tisuća kuna i njega će podijeliti četiri najbolje ekipe - pobjedniku će pripasti 15 tisuća, poraženom finalistu osam, trećeplasiranoj ekipi pet, a četvrtoplasiranoj dvije tisuće kuna.

Danas su počele prijave za nastup, koje će se primati do 10. prosinca u 20 sati, a ždrijeb će biti održan dan kasnije u 19 sati u CB Cabahia.

- Svi zainteresirani za nastup mogu se prijaviti na jedan od brojeva mobitela koji se nalaze na web-stranici www.sdhakl.hr. Od 2. prosinca članovi SD Hakl primat će prijave i uživo, svakog dana od 18 do 20 sati u našim prostorijama koje se nalaze na prvom katu Doma sportova "Mate Parlov", istaknuo je Benazić.

U pauzama između utakmica glavnog turnira igrat će se sedmo izdanje "Mini ulice 2013". Turnir će se igrati pod pokroviteljstvom Istarske županije, generalni sponzor bit će Splitska banka, a naslov pobjednika brani Istra 1961 koja je lani, nakon izvođenja sedmeraca, svladala pulsku Istru. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter