Počele filmske večeri na Kaštelu

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Sedmodnevni program filmskih večeri na Kaštelu "P.S. Pula"  počeo je jučer pred brojnom publikom projekcijom trilera Paula Verhoevena "Elle" s Isabelle Huppert u glavnoj ulozi, te u nastavku filmom dobitnikom Srebrnog medvjeda, specijalne nagrade žirija na Berlinskom filmskom festivalu - ostvarenjem Danisa Tanovićeva "Smrt u Sarajevu".

Svake su večeri na rasporedu dva filmska naslova, cijena ulaznice po projekciji iznosi 15 kuna. Ulaznice su dostupne na mrežnoj stranici kinovalli.net, a prodaju se i prije svake projekcije na Kaštelu od 19 sati.

U ponedjeljak u 21 sat na programu je komedija Dukea Johnsona i Charilea Kaufmana "Anomalisa", a u 22.45 sata drama Jean-Marca Vallea "Ruševine". Utorak, 9. kolovoza, u 21 sat prikazat će se komedija Michaela Showaltera "Bok, moje ime je Doris", a u 22.50 sati komedija Mandiea Fletchera "Pa to je fantastično!". Dan kasnije, u srijedu 10. kolovoza slijedi film Nicholasa Hytnera "Dama u dvorištu", a u 23 sata djelo Iciara Bollaina "Maslina".

Četvrtak u 21 sat donosi dramu Wima Wendersa "Sve će biti u redu"; a u 23.15 sati akciju/triler Paula Greengrassa "Jason Bourne". U petak, 12. kolovoza u 21 sat na rasporedu je film za djecu Arlida Frohlicha "Čarobna kupka Dr. Proktora" (sinkronizirano na hrvatski), a u 22.50 sati dokumentarni film Brada Allgooda i Grahama Townsleya "Filharmonija s deponija". (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter