Pocela Olimpijada osnovnih škola

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svecanim mimohodom sudionika, baš kao na pravim Olimpijskim igrama, u ponedjeljak je u dvorani labinske srednje škole pocela dvotjedna Olimpijada osnovnih škola Labinštine, na kojoj ce se u 11 disciplina okušati oko 400 daka.

U natjecanje, koje je otvorio predsjednik gradskog Saveza sportova ?anluka Miletic, prisutne je uvela rukometna utakmica decki iz labinske škole "Ivo Lola Ribar" i cepicke "Ivan Goran Kovacic".

- Neki od vas sutra možda postanu sportaši, biznismeni ili lijecnici, ali svatko neka bude pobjednik ove Olimpijade, porucila je Morin Kudic, voditeljica programa.

Šest škola odmjerit ce snage i u malom nogometu, košarci, odbojci, stolnom tenisu te atletici, ciji je finale na rasporedu posljednjeg dana igara na gradskom stadionu. Ove su godine, na drugom izdanju manifestacije, ukljuceni i školarci iz nižih razreda, a program se nece, kao lani, odvijati samo u Labinu, vec i u Nedešcini te Potpicnu.

Radi najavljene kiše ovoga tjedna, iz labinskog Saveza sportova, koji s udrugom Labin Zdravi grad organizira priredbu, najavljuju da ce morati mijenjati raspored odigravanja turnira.


Podijeli: Facebook Twiter