Počela nova nagradna igra Glasa Istre!


Glas Istre od danas ponovno nagrađuje i to, ni više ni manje nego u 101. nagradnoj igri koju je pripremio za sve svoje vjerne čitatelje. Danas  u tiskanom izdanju izrežite prvi kupon i tako 25 dana zaredom. Kupone pošaljite na našu adresu kada za to dođe rok i... nadajte se!

Vrijedi sudjelovati jer možete osvojiti zaista atraktivne nagrade, kao i svaki puta kada su u pitanju nagradne igre Glasa Istre.

Ponovno darujemo vrlo atraktivnu prvu nagradu - bogato opremljenu opel corsu koja nema što nema. Naravno, nagrada podrazumijeva i policu obveznog osiguranja, a trošak najsretnijeg čitatelja bit će jedino registracija vozila na njegovo ime. Uz to, netko će osvojiti i vrijedne novčane bonove od 6.000 kuna kojima će u tri mjeseca kupovati špežu, novčani bon od 4.000 kuna u trgovini Meblo kao treću nagradu, a vrijednih darova ima još.

Kupona je ovoga puta manje nego u prošlim igrama, valja ih sakupiti 25 koji će biti objavljivani do 30. ovog mjeseca. Ako vam koji nedostaje , zamijenite ga rezervnim «x»-om koji će biti objavljen posljednjeg dana trajanja igre, a to je 31. listopada. U slučaju da ste propustili koji  primjerak Glasa Istre,moći ćete ga kupiti u našoj Oglasnoj službi na pulskoj Portarati. Izvlačenje imena najsretnijih uslijedit će  na  Martinji u Vrsaru 11. studenoga –  ako ne budete imali sreće u našoj 101. igri, sigurni smo da ćete  dobro raspoloženje vratiti na vrsarskoj rivi.

Danas je najvažnije da uzmete škare u ruke  i izrežete prvi kupon Jesenske nagradne igre. Isprike za nesudjelovanje – nema! (GI)


Podijeli: Facebook Twiter