Pocela Moja ulica, moja ekipa...

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Manjak slobodnih mjesta za parkiranje u neposrednoj blizini Doma sportova "Mate Parlov" može znaciti samo jedno - poceo je malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2011. - Suzuki Motortech".

Premda su na rasporedu bili tek susreti pretkola, respektabilna brojka od 500-tinjak gledatelja samo je još jednom potvrdila da ce Pula tijekom prosinca živjeti i disati mali nogomet.

A cast da otvore 23. "Ulicu" pripala je haklerima Galvanizacije Lovric kojima su se suprotstavili Pulapromet BUS driveri. Svoju vecu igracku kvalitetu "lovricevci" su kapitalizirali nakon pet minuta igre, a ostat ce zapisano da je prvi pogodak na turniru postigao Oliver Filipovic. Isti igrac zabio je i treci gol za svoju ekipu, nakon što je prethodno precizan bio Bistrovic, da bi "galvanizacijski poker" zakljucio Lovric. Pocasni gol za "drivere" sa sirenom je postigao Jukopila.

Okupljeni pod imenom Auto Zubak Pula, Verudeži su brzo razocarali svoje vjerne navijace, jer su prvu kapitulaciju u dvoboju protiv juniora poreckog Jadrana potpisali vec nakon 15 sekundi igre, a "špinu" je otvorio Deni Mandic. Naime, porecka nogometna buducnost nemilice je punila protivnicku mrežu i samo je jedan gol nedostajao da vec u drugom susretu vidimo dvoznamenkasti broj pogodaka. S tri postignuta pogotka, na celo liste strijelaca probio se Marijan Dežic.

Da Porecanima odgovara pulska klima, pokazali su vec u sljedecem kolu hakleri Palestre koji su u gledalište preselili pulski Castelnuovo. U nešto neizvjesnijem susretu od prethodnog, Porecane je do trijumfa vodio raspoloženi dvojac Janko i Dobrila, dvostruki strijelci, dok njihovim protivnicima nisu pomogli golovi koje su postigli Vojnic i Percan. (Ivica CEROVAC; snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter