Počela humanitarna akcija udruge "Naš san njihov osmijeh"


Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" započela je  svoju najveću humanitarnu akciju pod nazivom ''Jedna za druge'' koja će trajati do 16. prosinca. Kako saznajemo od predsjednika udruge Igora Loparića, akcija je pokrenuta sedmu godinu za redom, a godinama unatrag polučila je odlične rezultate te je prikupljeno više od 15 tona namirnica i uspostavljena suradnja s više od 300 raznih organizacija. Akcijom je tijekom godina pomoć primilo više od 500 obitelji u Hrvatskoj.

- Cilj akcije je da, uz pomoć što većeg broja sudionika, pravnih osoba, prikupimo donacije namirnica i higijenskih sredstava i to na načelu "jedan čovjek - jedan proizvod". Pozivamo sve pravne osobe na području Istarske županije (škole, dječje vrtiće, tvrtke, udruge, sportske klubova, obrte) da se odazovu akciji i time pomognu u sakupljanju donacija za socijalno ugrožene obitelji, ističe Loparić.

Kako pojašnjava, ugrožene obitelji se potom posjetiti u vrijeme božićnih praznika te mjesecima koji slijede. Svi zainteresirani za sudjelovanje u akciji mogu se javiti Udruzi na broj telefona 099/308-37-50 ili na mail [email protected]. (B. P.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter